STASSE Transporttechniek
Home Over Verhuur Verkoop Nieuws Contact Deutsch English
© Stasse Transporttechniek 2014

Nieuws

Speciale machine transport

aanhangwagen voor              

Dekker & zn

De firma Dekker & zoon heeft zich gespecialiseerd in de de- en montage van machines van groot tot klein en complete lijnen. Hierbij werken ze soms op kleine krappe locaties en soms in de grote hallen. Hierbij wordt oder andere met laadkranen en heftrucks gewerkt. Om dit alles te kunnen vervoeren net als de te plaatsen machines waren ze op zoek naar een nieuwe aanhangwagen. De eisenlijst was lang maar een geweldige uitdaging om een goed passende aanhangwagen te realiseren. Te beladen aan alle kanten (zij, voor, achter en via het dak) alsmede de speciale constructie om ook met een laadkraan overal goed bij te kunnen op de aanhangwagen maakt dit een veelzijdige alleskunner. Via de oprijdklep aan de achterzijde zijn heftrucks snel en makkelijk in- en uit te rijden Ons specialisme is volledig benut om een passende maatwerk aanhangwagen te kunnen leveren voor een lang leven in het speciale machine transport.
Dekker Stasse aanhangwagen

van der Scheur logistiek

Een logistieke transporteur die ook veel zware metaal bewerkenden machines transporteert en plaatst. Hiervoor waren ze op zoek naar een veelzijdige semi-dieplader en kwamen ze uit bij Stasse Transport- techniek. Het resultaat mag er wezen, verbreedbaar, verhoogbaar (ook kan hiermee gereden worden) te beladen van diverse zijden, voldoende laadhoogte en gewicht om de diverse machines veilig en droog te vervoeren.
Stasse oplegger v-d Scheur
Speciale opbouw voor machine- transport Voor diverse klanten zijn er al op maat gemaakte aanhangwagens en opleggers gebouwd om zoveel mogelijk volume en gewicht mee te kunnen nemen, onze specilaiteit! Graag delen we onze ervaring met u om een passende oplossing samen met u uit te werken.

Ballast aanhangwagens voor Mammoet

Een specialiteit van Stasse Transporttechniek. Ballastaanhangwagens er zijn dan ook reeds meerdere geleverd waaronder deze 2 assige versie voor Mammoet kraanverhuur welke is gebouwd volgens hun strenge bouweisen.
Mammoet Stasse Ballastaanhanger

BDF middenasser voor de Gier

verhuizingen

Ook voor wisselbakken chassis bouwen wij diverse soorten aanhangwagens in conventionele en middenas uitvoering. Hierbij kunnen we ook de vrachtwagen van een opbouw voorzien zodat u gelijk een volledige combinatie krijgt afgeleverd welke 1 en dezelfde uitstraling heeft naar buiten toe. Ook de Gier verhuizingen vond zijn weg naar Stasse Transporttechniek en mocht een 2 assige middenasaanhangwagen leveren aan dit veelzijdige verhuisbedrijf.
De Gier Stasse aanhangwagens Home Over Verhuur Verkoop Nieuws Contact Deutsch English
Stasse Special Trailer Rental
Stasse Trailer Sales